Trudnički trbuščić u sedmom mjesecu razvoja oskarovka Halle Berry ponosno ističe funkcionalnim modnim kombinacijama s naglaskom na eleganciji. Tako su komotne maksi haljine ili one koje prate liniju tijela i ističu prelijepo stanje trudnoće njezin imperativ, no u najnovijem ležernom stajlingu trbuščić je ostao gotovo neprimjetan

Potpuna suprotnost trudničkim kombinacijama  Kim Kardashian koje su nailazile na brojna negodovanja zbog pretjerivanja s vrtoglavim štiklama i pripijenim krojevima stil je oskarovke Halle Berry.

Traperice boyfriend kroja i široka majica zakamuflirali su inače rado istaknut trudnički trbuščić Halle Berry

>>10 čudesnih tajni trudnog tijela

Lijepo njegovano tijelo u sedmom mjesecu trudnoće glumica ističe komotnim odjevnim komadima poput pamučnih rastezljivih haljina ili voluminoznih tunika u duetu s komotnim tajicama koje u prvi plan stavljaju razvoj trudnoće.

>>6 stvari koje ipak smijete raditi u trudnoći

Tijekom dosadašnjeg perioda Halle nijednom nije pribjegla kamufliranju trbuščića. No kombinacija boyfriend jeans modela traperica i obične široke crne majice koje izgledaju kao da su izvučene iz ormara njezinog voljenog Oliviera Martineza učinila je upravo to i njezin stil učinila još ležernijim i neobaveznim.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju