Crveni tepih je mjesto na kojem su ruke profesionalaca najzaposlenije ne bi li lica i tijela zvijezda pokazali u besprijekornim izdanjima. Vrhunski make up trikovi, golišave haljine i slapovi pramenova obično su prizori koje viđamo na sajmovima taštine, no da je prirodna ljepota uvijek vrijedna pažnje pokazala je nizozemska ljepotica Doutzen Kroes koja je za crveni tepih odabrala ni manje ni više nego lice bez trunke šminke

Lice koje krasi čak četiri broja rujanskog izdanja Voguea nizozemska je ljepotica Doutzen Kroes, naslavnija kao anđelica Victoria's Secreta koja je nedavno prašinu u modnom svijetu podigla javnim 'ne' protiv uvriježenih ideala ljepote na modnim pistama.

Nizozemska ljepotica Doutzen Kroes za crveni tepih je odabrala ni manje ni više nego lice bez trunke šminke

Mama 2 godine starog dječačića unatoč besprijekornom izgledu nedavno je otkrila kako nije tražena na modnim pistama jer je za neke kreatore debela.  Javno je o tome progovorila u intervjuu za Telegraph u nastojanju da mlađim kolegicama bude primjer jer joj izgladnjivanje ne pada na pamet.

>>Gola lica ljepotica: Bez trunke šminke i glamura

A u kontekstu opiranja idealima ljepote 28. godina stara ljepotica na crvenom tepihu zabave u organizaciji Vanity Faira pojavila se u izdanju kakvo si zvijezde obično priušte kada su daleko od svjetla reflektora. Doutzen je pokazala lice bez trunke šminke sa svim sitnim nedostacima koje slavi samo prirodnu ljepotu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju