Trend o besprijekornoj liniji samo par tjedana nakon poroda promovirale su brojne novopečene holivudske mame, no one koje se usuđuju tijelu dati vremena za oporavak mogu se nabrojiti na prste jedne ruke. Manjini majčinskih tijela koja ne robuju nametnutim idealima pridružila se oskarovka Halle Berry.

Oskarovka Halle Berry tijekom svoje druge trudnoće pažnju je plijenila njegovanim tijelom na kojem je kao primjer bila očita svakodnevna briga o vlastitom zdravlju. Da se njezin trud u prioritetno održavanju tijela zdravom prehranom i vježbanjem višestruko isplatio potvrdio je prizor glumice deset tjedana nakon rođenja drugog djeteta.

>>Tijelo nakon poroda: 10 stvarnih junakinja koje prkose nerealnim idealima ljepote

Crna majica i suknja koja se blago dotaknula bokova ležerna je dnevna kombinacija koja je istaknula ženstveno i njegovano tijelo Halle Berry.

Komotni modni stil otkrio je trbuščić koji obično ostaje nakon poroda. Time se Halle pokazala kao primjer najpoželjnijeg tijela nakon trudnoće, onog koje ne robuje idealima ljepote i kojemu je dano zasluženo vrijeme za oporavak.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju