Nakon što je osvojila i najstrože lice mode Annu Wintour, malena Harper Seven uspjela je ponovno osvojiti i rastopiti javnost. Curica koja je razbila 'ružičasti mit', jer joj je većina garderobe daleko od svih nijansi najčešće boje za djevojčice, mama joj je za odlazak u njujorški park odabrala roza haljinicu koju je upotpunila – najmanjim brojem dr. Martens cipela

Dok je Victoria Beckham okupirana događajima na tjednu mode, David se brine da njihovoj ljubimici ne bude dosadno i naporno u hektičnom svijetu mode kojim se njegova supruga sve predanije bavi.

Malena u ružičastoj haljini je umjesto u balerinkama ili cipelicama s leptirima ili cvjetićima, trčala u najmanjem broju Martensica

Harper Seven je nakon dolaska na maminu reviju ipak zaključila kako je ljepše u parku u kojem provodi sunčana popodneva sa svojim 39 godina starim tatom.

A da se mama brine da njezina ljepotica bude odjevena u skladu s tek nadolazećim trendovima, očito je i po njezinoj odjevnoj kombinaciji u kojoj se stapa romantičan i otkačeni 'grunge' izgled.

>> Harper Seven: Najmlađa lobistica koja je smekšala najstrože lice mode

Tako je malena dvije i pol godine stara djevojčica u ružičastoj haljini umjesto u balerinkama ili cipelicama s leptirima ili cvjetićima, trčala u najmanjem broju dr. Martens cipela.

Taj bi odabir zasigurno odobrila i urednica američkog 'Voguea' Anna Wintour koja nije mogla ostati imuna na slatku i razigranu djevojčicu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju