Glamurozne kreacije koje otkrivaju besprijekorno tijelo stavljajući naglasak na istrenirane plesačke listove i čvrste trbušnjake prepoznatljivi su adut Jennifer Lopez, no da najpopularnija Latina ima što pokazati i kada bira maksi dnevne haljine koje prikrivaju tjelesne adute, otkrila je prilikom odlaska u park s blizancima i bivšim suprugom

5 godina stari blizanci Emma i Max razlog su zbog kojih se njihovi slavni roditelji Jennifer Lopez i Marc Anthony nakon okončanog braka ipak pojavljuju zajedno u javnosti.

>>Bijela boja: Vladarica proljetne mode

Odlazak u gradski park pokazao se idealnim za poznatu obitelj koja nije mogla proći nezamijećeno, osim dobrog raspoloženja koje je vladalo tijekom obiteljskog druženja pažnju je najviše plijenila poznata mama.

Čvrsti bicepsi san su mnogih žena koje se s opuštenim 'zastavicama' bore već nakon 30. godine života

>>U 6 minuta do savršenih ruku bez 'zastavica'

Ljubiteljica uskih i kratkih haljina za opušteno posllijepodne odabrala je ljetni komad odjeće koji garantira udobnost i kojoj rijetko koja dama može odoljeti.

Bijela maksi haljina ravno rezana iznad grudi i širokog kroja prekrila je sve adute koje J.Lo inače ističe, ali je otkrila jasno izdefinirane mišiće nadlaktice. Ovakvi čvrsti bicepsi san su mnogih žena koje se s opuštenim 'zastavicama' bore već nakon 30. godine života, a za koje su u slučaju Latino dive zaslužne godine upornog vježbanja.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju