Na samom kraju svečanog otvorenja svjetskog nogometnog prvenstva na stadionu Corinthias Arene u Sao Paolu atmosferu je do vrhunca dovela Jennifer Lopez. Uz Pitbulla i brazilsku pjevačicu Claudiu Leitte, Latino diva izvela je službenu himnu prvenstva 'We Are One'. Za milijunski auditorij ispred malih ekrana i preko 60. 000 navijača na stadionu ništa nije smjelo biti prepušteno slučaju pa tako i jedan od najvažnijih segmenta nastupa, scenski kostim


Oskudni kombinezon ukrašen tisućama perlica i svjetlucavih kristalića smaragdno zelene boje odabran za nastup Jennifer Lopez u Sao Paolu za zadatak je imao zanosno tijelo Latine formirati u za par stupnjeva više savršeno. 

Visoki rezani rubovi kombinezona bili su zaslužni za isticanje poznatih bedara, dok je pak pažnju usmjerenu da duboki dekolte zajamčio prizor raskošnih grudi. Uspoređujući fotografiju od prije mjesec i pol dana na kojoj Jennifer pozira u crvenoj haljini jednako dubokog dekoltea, kao na kostimu odabranom za nastup, posve je uočljiva ogromna razlika u izgledu i veličini grudi.

Za razliku od prirodno podignutog i diskretno istaknutog dekoltea u večernjem izdanju najnovije je dobilo pojačanje u obliku, veličini i obujmu. Spretno izvedenim trikovima poput shimmera, sjenčanja, ali vjerujemo i nevidljivih umetaka postignut je wow efekt raskoši dekoltea ravan čarobnom štapiću Photoshopa.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju