Jennifer Lopez nakon dvije godine okončala je svoju vezu s 17. godina mlađim plesačem Jasperom Smartom. Iako je uzrok raskida turbulentne prirode Latino diva nema potrebu svoje lice skrivati od medija, dapače lansirala je novi ljetni hit i prošetala u poslovnom izdanju lišenom strogoće i obojanom samo seksi tonovima

Da je Jennifer Lopez nezaustavljiva lavica visokih apetita u svijetu showbusinesa dokazala je lansiranjem ljetnog hita ciljane tematike o ljubavnoj avanturi čiju je uvjerljivost potkrijepila spotom u kojemu izmjenjuje nježnosti s prezgodnim modelom Davidom Gandyjem.

Novi hit poklopio se s raskidom dvogodišnje veze Latino dive s 17. godina mlađim plesačem Casperom Smartom, o čijim se razlozima Jennifer nije imala potrebu jadati po medijima.

Ostajući damom i nakon turbulentnih uzroka raskida Jennifer je nastavila s poslovnim ambicijama. Na putu do sastanka za koji nije odabrala kakvo poslovno odijelo nego upečatljivi duet komotne bluze i identičnog crno zlatnog materijala minice samo je potvrdila svoj status seksi dive. Atraktivnost šetnje nadopunile su kožnate Louboutinke špic vrha, te omiljena joj visoka zalizana punđa.

Brojna atraktivne modne kombinacije pjevačice u kojima mišićave noge doalze u prvi plan pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju