Beyonce je velika ljubiteljica štikli, a čini se kako je i njezina mala nasljednica krenula maminim stopama. Naime poznata pjevačica na svojoj je stranici objavila fotografiju vlastite noge na koju je nataknuta minijaturna štikla s potpisom Tom Ford, navodno po narudžbi napravljena za 17 mjeseci staru Blue Ivy

Prizor djevojčice u štiklama, tada 3 godine stare Suri Cruise, svojedobno je izazvao buru reakcija javnosti zgrožene roditeljima koji su takvo nešto dopustili svojoj mezimici.

Beyonce je objavila fotografiju mini modela štikli namijenjenih njezinoj 17 mjeseci staroj kćekrici Blue Ivy

>>Skupocjene cipelice napravljene samo za Blue Ivy

Sada se u središtu pozornosti našla poznata mama Beyonce koja je na svojoj službenoj stranici objavila fotografiju vlastite noge na koju je nataknuta minijaturna štikla ukrašena trakicama.

>>Okrutni Cavalli: Zastrašujuće stanjene obline raskošne Beyonce

Mini model štikli namijenjen je kako se sama pohvalila njezinoj 17 mjeseci staroj kćerkici Blue Ivy, a dizajn po narudžbi potpisuje Tom Ford. Beyonce se od dana kada je postala mama trudi svojoj princezi omogućiti život kao iz bajke, pa su odjeća i obuća s potpisom renomiranih svjetskih dizajnera posve svakodnevni u ormaru Blue Ivy.

No ipak je pitanje da li je modelom cipelica posve neprimjerenih djevojčici takve dobi Beyonce odaslala krivu poruku o svojoj slici mame koja se inače zalaže za prirodnu neiskvarenu ljepotu žena.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju