Samo rijetki i povlašteni zaljubljenici u modu imaju priliku prisustvovati haute couture revijama dizajnera u Parizu, a među njima se našla i naša pjevačica Nina Badrić. Instagram trenutke podijelila je s obožavateljima prošli tjedan, a nakon tri dana boravka u prijestolnici mode vratila se prepuna novih iskustava. U haljini Matije Vuice pariškoj prijestolnici prezentirala je domaći dizajn, a obline Kim Kardashian poželjela je za vlastite

Biti u prvom redu haute couture revija u Parizu stvar je prestiža, a među odabranima našla se i naša pjevačica Nina Badrić. Oduševljenje kaotičnim redom koji vlada u prijestolnici mode okusila je iz prve ruke, kao i doticaj s velikim zvijezdama poput redatelja Pedra Almadovara, Romana Polanskog, te stilske ikone i urednice japanskog Voguea Anne Dello Russo.

>>Kim Kardashian: Kada stilski 'crnjak' postigne pun pogodak

Poseban utisak na našu pjevačicu ostavila je američka reality zvijezda Kim Kardashian koju je srela na reviji Stephanea Rollanda. U sivom kombinezonu s provokativnim dekolteom Kim je poput magneta privlačila pažnju, Nininu pozornost izazvala je  pak prelijepim licem i sitnom građom. Pogled uživo na slavne obline Ninu ipak nije ostavio ravnodušnom.

 

'Kako slovim za onu 'koje ima' pogledavši Kim Kardashian pomislila sam; 'Kako si sitna!', da su meni njezine obline bila bih sretna', prokomentirala je Nina.

Pjevačica i velika obožavateljica mode, svjetske modne znalce zainteresirala je u haljini Matije Vuice odabranoj za reviju Versace ne propustivši tako priliku da Pariz osjeti i dašak hrvatske mode.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju