Nakon prvog javnog predstavljanja u javnosti Lana Radeljak se pojavila i na izložbi fotografija i kostima koju je njezina mama i glumica Ena Begović nosila na sceni zagrebačkog HNK. I ovoga puta je trinaestogodišnja djevojčica, svojim ponašanjem i izgledom, bila uzor za sve male dame

U foyeru zagrebačkog HNK otvorena je izložba prvakinje Drame Ene Begović na kojoj su uz fotografije i raskošni kazališni kostimi slavne glumice.

Na otvaranju izlože je uz uzvanike, kolege glumce i najužu obitelj glumice bila i trinaestogodišnja Lana Radeljak koja se sa maminim radom po prvi puta u javnosti susrela na promociji monografije 'Ena' u Histrionskom domu.

>> Lana Radeljak: Najljepša preslika mame Ene

Osim što je Lana fizička mamina preslika između ostalog zbog prepoznatljive duge kose i velikih plavih očiju, ova je sve poznatija osmašica, prava mala dama zbog čijih bi manira mama bila ispunjena ponosom.

U decentnoj odjevnoj kombinaciji primjernoj njezinim nježnim godinama i svečanosti prilike kojoj prisustvuje, Lana može poslužiti kao primjer svim djevojčicama spremnima na stasanje u samosvjesne, pristojne i profinjene djevojke.

Izložba je otvorena do 28. studenog, a ulaz je besplatan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju