Koliko ste puta promatrali naslovnice na kojima se smiješe poznateljepotice pokazujući savršeno lice, besprijekoran ten i tijelo bez ijedne mane i poželjeli takav izgled? Iako smo nebrojeno puta potvrdili kako je riječ samo o dobroj Photoshop obradi svaki puta kad otkrijemo pravu istinu iznova se iznenadimo

To se dogodilo i u slučaju američke manekenke i TV voditeljice Claudije Jordan. Tamnoputa ljepotica poznata je po zanosnom tijelu koje obožava pokazivati u editorijalima i reklamama.

Da niti poznate ljepotice nisu imune na omraženi celulit potvrdila nam je Claudia Jordan

No da se i ova seksi krasotica bori s istim problemima kao i svaka žena na svijetu pokazala je na pješćanoj plaži gdje je uživala u kupanju i sunčanju.

>> Prekrižene noge otkrivaju celulit i najsavršenijima

Claudia je za odmor na plaži odabrala minijaturni bikini zagasito zelene boje koji je savršeno istaknuo njen zavodljivi ten i lijepo zaobljeno tijelo, ali i otkrio kako niti poznati nisu imuni na celulit te da višak masnih jastučića je sasvim normalna stvar.

>> Azijska dijeta: Bez gladovanja istopite kile i celulit

Usporedivši fotografije iz časopisa s onima s plaže jasno vidimo kako retuširanje fotografija stvara iluziju savršenstva koje bi svaka žena morala biti svjesna.
 

A da Claudia nije jedina poznata ljepotica koja se bori s problemom celulita pogledajte u galeriji:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju