Ruska tenisačica Maria Sharapova unatoč izgubljenom polufinalnom meču na WTA turniru nastavila je zbrajati nove poslovne uspjehe. Daleko od zelenih terena vitka Ruskinja svojoj bogatoj karijeri modela u reklamnim kampanjama dodala je najnoviju za poznatu kozmetičku kuću

Suncem okupan Miami posljednjih je dan odredište svih ljubitelja kraljevskog sporta, u kojem je među tenisačicama prvo mjesto WTA turnira uvjerljivo pripalo Amerikanki Sereni Williams.

Na putu do sedmog osvojenog turnira Williams je pobijedila i Ruskinju Mariu Sharapovu koja je svoj boravak u Miamiju nastavila dalje od teniskih terena, ali u poslovnom okruženju.

Plavokosa vitka tenisačica jedna je od najbolje plaćenih i najtraženijih modela za brojne beauty proizvode, a najnoviji ugovor za kozmetičku kuću Avon i snimanje ljetne kampanje upravo je mjesto zauzeo na plažama Miamija.

Tenisačica je na snimanje stigla u kratkim hlačicama komotnog kroja koje su u duetu sa niskim sandalama u prvi plan stavile zategnute mišićave noge za kakve su zaslužne godine predanog bavljenja sportom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju