Nepredvidljiv i zaigran stil Carrie Bradshaw godinama je inspirirao sve obožavateljice mode. Dok se modni trenuci glavne akterice popularne serije čuvaju na zidovima i u arhivama, najveće promotorice eklektičnog stila preslatke su blizanke Marion i Tabitha koje se svakodnevno pojavljuju u mini ' otkačenim' izdanjima na ulicama New Yorka

Od modne ikone Sarah Jessice Parker očekivalo se da svoje male kćerkice odjeva u stilski ujednačene kombinacije kako to inače rade brojne mame blizanki. No, modna sloboda bez granica kakvu je Sarah uvjerljivo promovirala u popularanoj seriji, sada je posve očigledno naišla na uvjerljive nasljednice.

Marion i Tabitha, vrckave holivudske blizanke pravi su primjer zaigrane i neobavezne dječje mode

>>Marion i Tabitha: Medene pozerice na svom prvom snimanju

Marion i Tabitha, 3 i pol godine stare djevojčice, najveselije su i modno najrazigranije holivudske blizanke koje uživaju slobodu da iz ormara bez mamine 'direktive' same slažu otkačene kombinacije.

Demonstrirale su to ovoga puta u šarenim haljinicama, s velikim torbama i ukosnicama koje su ukrasile beskrajno neodoljiva lica, izdanja koja podsjećaju na blještavilo i šarenilo ringišpila.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju