Hrvatska se doista može pohvaliti brojnim uspješnim sportašima, ali i ljepoticama koje oduzimaju dah. Sve navedene kriterije s lakoćom ispunjava Matea Jelić, djevojka koja je svojim talentom doslovno osvojila svijet

Dugokosa brineta Matea Jelić je svjetska juniorska prvakinja u taekwondou, a osim nevjerojatnim talentom ova 17 godina stara Kninjanka može se pohvaliti i manekenskom linijom, ali i prekrasnim licem.

>> Top 3 najljepše sportašice Hrvatske

Nakon što se nedavno sa zlatnom medaljom vratila sa svjetskog juniorskog prvenstva u taekwondou održanog u Tajvanu, ova ljepotica se našla u centru pažnje.

Kako bi se predstavila široj javnosti Matea je sudjelovala u fotosessionu održano u Šibeniku poziravši u maloj, crnoj haljini poput profesionalnog modela.

>> Antonija Mišura: I košarkašica voli dizajnerske komade

Uz elegantnu haljinicu savršeno se uklopila i trendi ogrlica, a umjesto neudobnih štikli sportašica je vitke i moćne noge ukrasila tek jednostavnim, bijelim starkama što je bilo dovoljno da zablista.

Matea je nastavila čudesan niz u kojem dvije godine nije izgubila niti jednu borbu. Među prvim zabilježenim uspjesima ove ljepotice bila je zlatna medalja na olimpijskim kvalifikacijama mladih gdje je izborila odlazak na Olimpijske igre mladih koje će se održati 17. kolovoza, a na posljednjem prvenstvu je okrunjena titulom najbolje juniorke svijeta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju