Fotografija 'Ljubav’ koju je lokalni fotograf Dejan Đurić snimio na ulicama Ivanjice u Srbiji, postala je hit na društvenim mrežama. Pročitajte dirljivu životnu priču skrivenu iza ove iskrene fotografije ispunjene pravom ljubavi

Stariji par s viralne fotografije, koji se drži za ruke je bračni par iz sela Ravna gora. Marica i Branislav Dimitrijević u braku su 53 godine, piše 24sata.rs.

Branislav (78) je prije dvije godine oslijepio, a supruga Marica o njemu brine s istom dozom ljubavi kao i prvog dana.

'Nije nam lako, ostali smo sami i stari na selu. Djeca su otišla svojim putem. Ali lijepo nam je kad smo zajedno. Djeco moja, ako ima ljubavi ima svega', kaže 71-godišnja Marica.

Pogriješila bih kad bi se žalila. Dajem ljubav, ali je i dobivam zauzvrat. Bilo je trenutaka i kada se malo zavadimo, živi smo ljudi, ali sve je to bezazleno, kratkog daha... Pobjedi ljubav na kraju

'Dovoljan je samo topli stisak ruke i već vam je bolje, znate da je netko tu da brine o vama. Zaboravili smo da se volimo i poštujemo. Djeco moja to je najvažnije', dodaje Marica.

Ona dodaje i da joj se Branislav uvijek sviđao. 'Kad me uzeo bila sam nesigurna, razmišljala je li ljubav u pitanju ili zato što sam bila tu blizu u susjednom zaseoku', kaže Marica puna pozitivne energije.

'Pogriješila bih kad bi se žalila. Dajem ljubav, ali je i dobivam zauzvrat. Bilo je trenutaka i kada se malo zavadimo, živi smo ljudi, ali sve je to bezazleno, kratkog daha... Pobjedi ljubav na kraju. I to je moja poruka vama djeco, volite se jer ljubav može da prebrodi sve nedaće', rekla je Marica.

Dimitrijevići imaju dvije kćeri, četvoro unučadi, jednu praunuku, a još jedno praunuče je na putu. 'Stigle nas godine i Brana mi je nešto bolestan, ali smo sretni zbog djece. Neka su nam zdrava i zadovoljna.

Oni su plod naše ljubavi', zadovoljno završava priču Marica jer žuri Branislavu spremiti ručak. Obradovat će ga, kaže, njegovim omiljenim jelom.