Selfie fotografije u rekordnom su roku postale jedan od najpopularnijih načina slikanja samog sebe. Ovaj zarazni trend okupirao je sve društvene mreže, a nisu mu odoljele niti brojne poznate osobe koje svoje profile obasipaju takvim amaterskim fotografijama


No, da se trendovi mijenjaju i razvijaju iz dana u dan potvrdile su najnovije selfie ludorije na kojima su, vjerovali ili ne, lica ljepotica potpuno nebitna.

Riječ je o selfie fotografiji na kojom je u prvom planu ruka, ali ne radi trendi manikure već prstena ukrašenog dijamantom koji simbolizira vječnu ljubav.

>> 5 trikova iz koje ćete postati kraljica 'selfie' fotografija

Selfie zaručničkog prstena u rekordnom je roku preplavio društvene mreže, a poznate ljepotice jedva su dočekale sa svojim fanovima i prijateljima podijeliti svoje oduševljenje vrlo skupim i romantičnim komadom nakita.

No baš kao i kod klasičnih selfie fotografija na kojem se žene trude ispasti što bolje i ljepše, niti ovaj trend nije prošao bez skupih priprema. Naime, kako bi svoj novi ukras prikazale na što bolji način buduće mladenke svoje ruke izlažu tretmanima pomlađivanja.

>> Squinching: Izraz lica koji obećava savršenu fotografiju

Riječ je o estetskom zahvatu koji zateže kožu i ruke čini besprijekornima, a sve kako bi skupi prsten vrijedan pokazivanja zablistao još jačim sjajem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju