Svi ljubitelji američkih automobila još će jednom doći na svoje, a sve zahvaljujuću V8 Klub Hrvatska koji okuplja sve ljubitelje američkih automobila na području Hrvatske, a koji će svojim fanovima i ove godine ponuditi pravi spektakl na četiri kotača

V8 Klub Hrvatska okuplja sve ljubitelje američkih automobila na području Hrvatske. Svrha kluba je okupljanje istomišljenika i povezivanje sa sličnim klubovima, organiziranje posjeta izložbama, susretima i druženjima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Klub broji preko 30 stalnih članova, kao i veći broj podržavajućih članova, koji iako ne posjeduju američka vozila gaje ljubav prema istima.

U našoj organizaciji održani su 1. i 2. Susret američkih automobila 2010. i 2011. u Jastrebarskom. Kako smo zbog rastućeg broja posjetitelja i najavljenih dolazaka inozemnih klubova „prerasli“ prostor na kojem su se odvijali prethodni susreti, za 2013. godinu odlučili smo događaj preseliti na veći i lakše dostupan prostor.

Susret će se održati na parkiralištu trgovačkog centra West Gate, a datum održavanja je 24.08.2013. godine. Sadašnje predbilježbe govore kako će broj izloženih automobila preći 150, a sudeći po prethodnim godinama broj posjetitelja predviđamo na preko 5000.

Predviđena su razna događanja, kao što su izbor za najljepši automobil, izbor za najglasniji automobil, nastupe rock&roll i rockabilly bandova, nagradne igre za posjetitelje i ostalo.

Događaj će biti najavljen na klupskoj web stranici, kao i na Facebook profilu koji prati preko 5000 fanova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju