Šok i nevjerica napokon su se slegnuli, a Brad Pitt je pokazao da je uistinu oženjen za dugogodišnju partnericu Angelinu Jolie. Tu tvrdnju dokazala je prva fotografija na kojoj se vidi vjenčani prsten jače polovice slavnog holivudskog para

Brad Pitt vratio se na američki kontinent s kratkog medenog mjeseca u Francuskoj gdje je rekao sudbonosno da Angelini Jolie. Medijska šuškanja o najvećem svadbenom iznenađenju ove godine dodatno je potvrdio noseći burmu na lijevoj ruci.

Vjenačni prsten ovaj je 50 godina stari glumac bez dvoumljenja pokazao fotoreporterima mašući im lijevom rukom na setu u Brooklynu.

Brad Pitt trenutno je u New Yorku, gdje snima reklamu za jedan azijski kasino s Leonardom DiCapriom i Robertom De Nirom u glavnim ulogama, a sve pod redatelskom palicom Martina Scorsesea.

Novi bračni par uskoro će početi snimati film po imenu By the Sea (Pokraj mora) na jednom izoliranom mediteranskom otočiću blizu Malte. Riječ je o drugom zajedničkom projektu slavnih glumca: na prvom - Gospođa i gospodin Smith su se upoznali i zaljubili.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju