Sharon Stone jedna je od holivudskih ljepotica čija ljepota s godinama ne blijedi. Iako je njezino zlatno doba bilo prije 20 godina atraktivna glumica i danas s lakoćom plijeni pažnju. No osim iskustva i popularnosti, godine sa sobom donose i fizičke promjene poput opuštene kože, depigmentacije i, naravno bora

Kako bi zadržale čim dulje mladenački izgled, brojne zvijezde posežu za estetskim korekcijama koje s lakoćom 'skidaju' godine s lica, ali samo privremeno.

Među najpopularnijim estetskim pomagalima trenutno su fileri koji gotovo trenutno popunjavaju lice, zatežu kožu i čine je blistavom i svježom, a čini se kako popularnom zahvatu nije odoljela niti lijepa Sharon Stone.

>> Botox ili hijaluronski fileri?: Sigurni saveznici protiv bora

Naime, Sharon je nedavno posjetila Cannes gdje je bila glavna zvijezda crvenog tepiha za kojeg se specijalno pripremala i blistala punim sjajem. Osim besprijekorne linije glumica je ponosno isticala i savršeno lice koje nikako nije odavalo njezine godine.

No samo 10 dana poslije, kada je čarolija moćnih filera za lice popustila 46 godina stara glumica je pokazala kako niti ona ne može zaustaviti vrijeme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju