Službeno putovanje kraljevske obitelji bliži se kraju, a oči javnosti još uvijek su uprte u malenog princa Georgea kojem je ovo prvo obnašanje kraljevske dužnosti. Njegova majka, vojvotkinja Catherine, za 18. dan proputovanja kroz Novi Zeland svom je mezimcu odabrala kombinaciju koja nije uobičajena za dječake


Vojvotkinja Catherine
i princ William završavaju turneju po Australiji tijekom koje su javnosti pobliže predstavili svog malenog ljepotana. Princ George je tako prvi puta imao priliku sa svojim roditeljima obnašati kraljevsku dužnost, što je zaintrigiralo širu javnost koja je pratila svaki njihov pokret.

I dok su modne kombinacije vojvotkinje Catherine do sada bile glavna tema, 9 mjeseci star bucmasti dječačić uspio je ukrasti svu pažnju.

Lijepa kraljevna je tako tijekom proputovanja svog ljepotana odijevala u razne kombinacije u kojima je prevladavala plava i bijela boja, a za posljednji dan odabrala je jednu neuobičajenu za dječake. Brižna majka svojeg je sina odjenula u kombinaciju bijele polo majice i žarko crvenog džempera te crveno-bijelih kratkih hlačica.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju