Sophia Loren je nakon desetogodišnje stanke ponovno na filmskom platnu, glavna uloga u filmu 'The Human Voice' koji je režirao njezin sin Edoardo Ponti nikako ju nije mogla zaobići. A da vremešna glumica u 80. godini života osim talentom zadivljuje i izgledom dokazala je na crvenom tepihu Tribeca filmskog festivala kojim je prošetala u vatreno crvenom duetu pripite majice i hlača

Iako je prije više od desetljeća izjavila kako ne planira prihvaćati nove glumačke role, legendarna Sophia Loren ponovno je zvijezda velikog platna.

Mamac povratka bila je glavna uloga u filmu 'The Human Voice' koji je režirao njezin sin Edoardo Ponti s kojim je Sophia prošetala crvenim tepihom Tribeca filmskog festivala u New Yorku.

>>Holivudske dive 70+ nevjerojatne nekad i danas

Širokog osmijeha u prepoznatljivom profinjenom stilu s istaknutim masivnim nakitom i prpošnim loknama glumica i u osmom desetljeću života opravdava svoj status dive.

Tijelo koje i dan danas inspirira dizajnere bočica parfema i modnih linija Sophia je ne prezajući pred godinama istaknula pripitom majicom V izreza koja je obujmila poznate obline i hlačama u istoj nijansi vatrene boje koje su zaokružile svečanu notu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju