Eva Longoria kojoj u modnom smislu pristaje što god joj padne na pamet, voli upečatljive i dramatične haljine. Tako na svečanim dodjelama nagrada njezina toaleta gotovo uvijek ima predznak 'naj' - ili je riječ o najvećem šlep, najupečatljivoj mašni ili najdubljem prorezu. Ništa manje upečatljiva nije bila u Miamiju čija je kratka haljina prekrivena šljokicama otkrila bedra koja nisu ispeglana do maksimuma već dotaknuta prvostupanjskim celulitom. A da blaga narančina kora nije razlog za prekrivanje nogu niti za samokritiku, potvrđuje nam upravo ona i njezino spektakularno izdanje

Na dodjeli nagrada 'Telemundo's Premios Tu Mundo' u Miamiju jedna od najviše fotografiranih gošći bila je Eva Longoria.

Nakon što je spakirala svoje kovčege iz ulice 'Wisteria Lane' u kojoj je 'živjela' kroz 8 sezona serije 'Kućanice', ova lijepa Latina više se bavila poslovima iza kamera producirajući TV seriju 'Devious Maids'.

Tijelo Eve Longorije može 'podnijeti' svaki model haljine, baš kao što i njezino samopouzdanje spremno prihvatiti malene nesavršenosti

No, njezina pojava i popularnost osiguravaju joj pozivnicu za svaki veći showbizz događaj na kojem gotovo uvijek izazove najveću pažnju.

>> Niti top modeli nisu imuni na celulit

Ovoga puta je to uspjela zahvaljujući uskoj i kratkoj haljini u potpunosti prekrivenoj šljokicama te ogoljelim leđima prekrivenih tek tilom točkastog uzorka i ukrašenih šik mašnicama.

Njezino tijelo može 'podnijeti' svaki model haljine, baš kao što i njezino samopouzdanje spremno prihvatiti malene nesavršenosti.

Dok se neke zvijezde ne usudu pokazati gole noge prije nego li su sigurne da su rigoroznim vježbama i agresivnim masažama uklonile i najmanji tračak celulita, ona ga u'prvostupanjskom' izdanju prihvaća da osmijehom na licu i ubojitim štiklama nogama. I pri tome izgleda fantastično!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju