Uz ime Suri Cruise, djevojčice koja je tek napunila 7 godina uskoro će stajati 'titula' modne dizajnerice. Naime, kćerkica Katie Holmes i Toma Cruisa potpisala je svoj prvi ugovor vrijedan 13 milijuna kuna, za dizajnirane linije odjeće i modnih dodataka namijenjenih svojim vršnjakinjama pod nazivom 'Suri'

Za djevojčicu koja je sa samo tri godine posjedovala ormar odjeće vrijedan 16 milijuna kuna i koja je tada obula i prve potpetice, te koju svojeglavost u modnom izboru nije sprječavala da na temperaturama ispod nule prošeta bosih nogu, bilo je samo pitanje vremena kada će postati ozbiljnijim dijelom showbiz scene.

Za dizajniranje prve modne kolekcije 7 godina stara Suri Cruise potpisala je milijunski ugovor

>>Suri Cruise: Bose noge na 4 stupnja Celzijusa

Pa nakon što se Katie Holmes prošle godine po prvi puta okušala u ulozi dizajnerice i svoju liniju predstavila na njujorškom tjednu mode, svojoj je mezimici omogućila isto.

Naime uz ime 7 godina stare Suri Cruise uskoro će stajati 'titula' modne dizajnerice jer slavna holivudska kćerkica dobila je priliku dizajnirati svoju prvu kolekciju namijenjenu vršnjakinjama.

>>Katie Holmes kao dizajnerica: Biste li nosili ovakvu odjeću?

Surina kolekcija za koju je potpisala ugovor vrijedan 1, 5 milijuna funti svjetlo dana trebala bi ugledati na jesen. Na temelju njezinih crteža uz malu pomoć mame Katie i stilistice Jeanne Yang oformit će se haljine, topići, traperice, cipele i modni dodaci koji će se prvotno naći na policama njujorških trgovina, a potom je planirano proširenje i na europske modne meke.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju