Australska manekenka Elle MacPherson 90-tih godina prošlog stoljeća bila je jedno na najpoznatijih modela na svijetu, a nadimak 'The Body' najbolje opisuje njezino fantastično tijelo koje jednako atraktivno izgleda i danas. Pokazala je to na naslovnici australskog izdanja časopisa Harper's Bazaar u pozi identičnoj onoj koju je gotovo prije 20 godina snimila za Playboy

Dugonoga ljepotica jasno definiranog istreniranog tijela kojim je obilježila čitavu eru u svijetu modelinga Elle MacPherson  i danas u 49. godini života dokazuje kako su neke voajenke ovog posla neuništive.

Elle MacPherson zakoračila je u peto desetljeće života i otkrila tijelo koje i dalje opravdava nadimak 'The Body'

>>Cindy&Elle: Crna odijela za nedodirljive supermodele

Raspuštene kose, upečatljivog pogleda, lica s minimalno šminke i golog tijela na kojem su samostojeće crne čarape jedini odjevni predmet u službi seksepila, Elle je pozirala za australsko izdanje Harper's Bazaara.

>>Naomi Campbell: Noge koje danas izgledaju bolje nego prije 14 godina

Odabrani detalji nisu slučajnost, prisjećanje su naime na njezinu legendarnu naslovnicu Playboya snimljenu 1994. godine koja joj je priskrbila milijunske ugovore s proizvođačima donjeg rublja.

Sudeći po izjavi kako svoje tijelo više neće otkrivati jer to puno bolje rade mlađe joj kolegice, ovo je njezina posljednja fotografija u golišavom izdanju koja će se itekako pamtiti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju