Tek što se slegnula prašina oko fotografija Beyonce na kojima se švedski brend komercijalne odjeće H&M usudio 'dirnuti' u obline poznate pjevačice i suziti njezinu raskošnu figuru, još jedan modni mogul usudio se učiniti isto. Objava za medije talijanskog dizajnera Roberta Cavallija, kojemu je Beyonce dala povjerenje u kreiranju kostima za aktualnu turneju, prikazuje pjevačicu u neočekivano nerealnom izdanju, izdužene siluete na kojoj nema traga poznatim oblinama

Renomirana svjetska dizajnerska imena Beyonce je odabrala za stvaranje raskošnih kostima koji prate njezin spektakularan scenski nastup na aktualnoj 'Mrs Carter' turneji.

>>Kupaći kostimi kao stvoreni za zaobljeno tijelo

Jedan od njih je i talijanski dizajner Roberto Cavalli u čijoj raskošnoj haljini s izrezima i printom opojnih tropskih boja je 'Queen B' zasjala na koncertnom nastupu.

>>'Gladan' Photoshop nemilosrdan prema ljupkoj manekenki

No fotografija koju je objavila modna kuća talijanskog dizajnera pjevačice u spomenutoj haljini, zvijezdu koja svoje obline koristi kao primjer stvarne prirodne ljepote za uzor ženama diljem svijeta, potpuno je preobrazila.

Na fotografiji za medije talijanskog dizajnera Roberta Cavallija, Beyonce je photoshopom drastično stanjena

Fotošopirana Beyonce na slici je nestvarno mršava, njezine obline su obrisane, obujam bokova je gotovo manji od obujma ramena, a dugačke noge nerealno tanke.

S obzirom na nedavnu oštru reakciju Beyonce na sličan postupak švedskog lanca komercijalne odjeće za čije je kupaće kostime zaštitno lice, a koji se njezine obline odlučio stanjiti za očekivati je kako će sporna fotografija itekako naići na neodobravanje putene pjevačice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju