Obavljanju kraljevskih dužnosti nizozemska kraljica Maxima pristupa krajnje ležerno i neopterećena strogim protokolom. Umjesto uvježbanog 'mah mah' pozdrava iz automobila kojim se brojne pripadnice kraljevskih dvora obraćaju svojim sugrađanima ova posve drugačija kraljica to obavlja jureći na biciklu u štiklama

Statistički podaci koji pokazuju kako na svakog Nizozemca dolazi po jedan bicikl zemlju tulipana svrstavaju u vodeću zemlju biciklista na svijetu.

>>5 najvažnijih pravila za hodanje u štiklama

A prizor u kojem nizozemska kraljica svoje sugrađane pozdravlja u štiklama na dva kotača definitivno je jedan od onih koji ne trebaju statistički izračun kako bi ovu kraljevnu svrstali na vodeće mjesto posve drugačijih vladarica.

Na otvorenje parka koji počasno nosi njezino ime kraljica Maxima stigla je na biciklu i u obožavanim štiklama

>>Muke po štiklama: Što sve žene neće trpjeti za ljepotu

Na otvorenje parka koji počasno nosi njezino ime uvijek nasmijana i vedra kraljica Maxima, nije stigla u skladu s protokolima kraljevskih dužnosnika u automobilu okružena povorkom istomišljenika, nego na biciklu.

A da je velika obožavateljica mode i ženskih sitnica koje život znače dokazala je i ovoga puta, naime krug oko parka na biciklu napravila je u štiklama. Žuti model s trakicama naravno savršeno se uklopio uz šeširić na glavi i koktel haljinu razigranu trendi pastelnim bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju