Po četvrti je puta u Zagrebu održana utrka na štiklama na kojoj su cure u cipelama različitih visina potpetica šprintale glavnim trgom ne bi li unovčile vještinu svladanu dugogodišnjim nošenjem seksi i ne uvijek udobnih štiklica u šopigu, na poslu ili izlascima. Jedna je pobjednica, ali sve koje su sudjelovale ne štedeći stopala i zglobove nadmašile su 'kraljicu štikli' Carrie Bradshaw i zaslužile veliki - bravo cure

Pobjednica četvrte utrke u štiklama na glavnom zagrebačkom trgu je 23 godine stara Suzana Sainović čija su brzina i spretnost da se istakne na čelu hrabre ženske skupine.



No, s obzirom da su cure unatoč padovima i uvrnućima zglobova hrabro nastavljale trku, makar i bose znajući da im to ne donosi pobjedničke bodove, svaka od njih zaslužuje priznanje za spretnost i hrabrost.


Jedna je pobjednica, ali sve koje su sudjelovale ne štedeći stopala i zglobove nadmašile su 'kraljicu štikli' Carrie Bradshaw

Jer unatoč tome što većini žena hodanje u visokim potpeticama nije strano, odvažiti se na trčanje u tako nestabilnoj obući mogu samo one najsigurnije u sebe.

A da prilikom utrke nije bio bitan poznati faktor zavodljivosti seksi štikli, već samo stabilnost i sigurnost dokazuje i odabir ljupkih čarapica prilagođon upravo toj namjeni.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju