Producentska kuća Interfilm i distributer Continental film koji stoje iza drugog najgledanijeg domaćeg filma od ostamostaljenja Hrvatske, Svećenikova djeca (skoro 160 tisuća gledatelja u kinima) donose novi kino hit. Riječ je o napetom trileru redatelja Darija Pleića

Film Nije sve u lovi je triler koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati.

Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

Glavne uloge u filmu ostvarili su Sara Stanić (Ines), Marko Cindrić (Robi) i Nikša Butijer (Marko).

Film 'Nije sve u lovi' nastao je kao nezavisan film u produkciji Interfilma, a svoju je svjetsku premijeru imao ovog ljeta na filmskom festivalu u Puli, a također je prikazan i u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara.

Continental film nagrađuje pet čitateljica s dvije ulaznice. Želite li biti jedna od njih i pogledati film 'Nije sve u lovi' u Zagrebu ili Splitu, potrebno je nabrojati barem dva glumca iz filma te odgovor zajedno sa svojim podacima te kinom po želji (Cineplexx Split, Centra Kaptol ili City Centar East) poslati na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr.

Odgovore primamo do 31. listopada kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

A sretni dobitnici su: Maja Petak, Ivana Lončar, Mateja Bunjevac, Snježana Herak i Mihaela Hadrović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju