Tijekom posljednjih pojavljivanja u javnosti vojvotkinja Catherine pažnju je plijenila novom frizurom. Krupne kovrče počešljane od lica i zalizani razdjeljak umjesto osvježenja odavali su znakove umora. No novopečena mama na svečanoj SportsBall večeri u Londonu zaigrala je na sigurno i odabrala elegantnu prepoznatljivu frizuru koja joj je vratila stari sjaj

Tijekom posljednjih pojavljivanja u javnosti vojvotkinja Catherine u potrazi za minimalnim promjenama u stilu eksperimentirala je s frizurom. Na razdjeljak počešljana i ukrašena krupnim kovrčama njezina kosa s primjetnim nedostatkom sjaja umjesto osvježenja na licu otkrila je tada znakove umora.

>>Kate Middleton: Sasvim drugo lice nekadašnje 'vojvotkinje pučanke'

No da je najviše sigurna u prepoznatljivu frizuru s blagim kovrčama i razdjeljkom na stranu, Catherine je pokazala na svečanoj SportsBall večeri održanoj u Londonu na kojoj su se sakupljala sredstva za mlade sportaše.

Pažnju je kao i uvijek plijenila pomno odabranim stajlingom. Crna Temperely London koktel haljina ukrašena prozirnom čipkom bila je zaslužna za njezin elegantan izgled baš kao i birani dodaci, crvena Alexander McQueen clutch torbica i crne Jimmy Choo salonke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju