Uz kvalitetan noćni provod usko vežemo tri dobre stvari - dobro društvo, dobru glazbu i dobro piće. Osim što nas razbudi i oraspoloži alkoholno piće koje najčešće naručujemo u restoranu, kafiću ili noćnom klubu o nama može otkriti vrlo zanimljive stvari. Doznajte koje


Pivo

Bilo da se radi o svijetlom ili tamnom pivu vole ga prave kulerice. One obožavaju muško društvo i imaju smisla za humor. Ne opterećuju se poziranjem i lovom na frajere već uživa u izlasku i dobrom društvu. Nisu opterećene izgledom i vole biti komotne.

Žestice
Čista žestoka pića ublažena tek kockicom leda opisuju otvorenu i izravnu ženu. Voli koketirati i igrati se nedostižne, ali isto tako voli se družiti s muškarcima samo na prijateljskoj bazi. Zabavne su i zanimljive osobe koje znaju kako napraviti dobru atmosferu.

Miješana pića
Žestoka pića kombinirana s prirodnim, gaziranim ili energetskim napicima opisuju ženu koja maksimalno uživa u izlasku i dobrom društvu. Voli plesati i zabavljati se zbog čega će uvijek nekom muškarcu upasti u oko. Vole se dotjerati i izgledati primamljivo, ali sve u granicama dobrog ukusa.

Koktel
Slatki i šareni napici opisuju maksimalno dotjeranu ženu koja jako dobro zna kako istaknuti svoje adute. Najbolje se osjećaju u ženskom društvu, a kada su u pitanju muškarci, vrlo su izbirljive. Vrlo su elegantne i vole koketirati.

Vino
Žene koje uživaju u dobroj kapljici vrlo su senzualne i ženstvene. Iako vole biti u društvu nisu lude za izlascima, ali zato vole intimnija druženja u restoranu, omiljenom kafiću ili u kućnoj atmosferi. Svjesne su svojih vrlinai jako dobro znaju kako ih upotrijebiti i zavesti muškarca koji im upadne u oko.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju