Zvončići, zvončići zvone cijelu noć, i ostaju u sjećanju što nikad neće proć... Nezaboravni stihovi jedne od najpoznatijih božićnih pjesama uvijek nam se vrate u misli u dane blagdana, a s njima su nam došle i ideje za blagdanske dekoracije u kojima su glavne zvijezde - zvonca.

Galerija Božićne dekoracije sa zvončićima - 5 Božićne dekoracije sa zvončićima - 7 Božićne dekoracije sa zvončićima - 8 +5 Za dekoracije možete koristiti i zvonca od papira, špage i sličnih materijala

Želite li svojim božićnim i novogodišnjim ukrasima dati još malo šarma i učiniti ih još ljepšima, onda će zvonca biti idealan izbor. Zvuk zvončića uvijek nas asocira na čarobno vrijeme blagdana i dolazak Djeda Mraza, a za dekoracije možete koristiti i zvonca koja zapravo ne zvone, ali imaju oblik zvonaca, izrađeni od papira, špage i sličnih materijala.

Ako ste posebno raspoloženi za izradu dekoracija, zvonce možete napraviti i od običnih okruglih kolačića tako da ih poslažete jedne na druge po veličini.

Čarobno i bez štapića! Božićno drvce iz Splita koje će raspametiti obožavatelje Harryja Pottera Božićno drvce koje će raspametiti obožavatelje Harryja Pottera - 3 Božićno drvce koje će raspametiti obožavatelje Harryja Pottera - 7 Božićno drvce koje će raspametiti obožavatelje Harryja Pottera - 6 +8 Božićno drvce koje će raspametiti obožavatelje Harryja Pottera - 5

Slika nije dostupna Horoskop: Kakvo je božićno drvce idealno za svaki znak?

Ideje za blagdanske dekoracije sa zvončićima pronađite u fotogaleriji na početku teksta i samo mali podsjetnik - ne zaboravite uživati u trenucima blagdanskog ukrašavanja doma.

Božićne dekoracije sa zvončićima - 9 Za dekoracije možete koristiti i zvonca od papira, špage i sličnih materijala (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju