Slavne dame plaćaju vrhunske vizažiste kako bi zasjale na svakom crvenom tepihu. Nekad odluče riskirati s odabirom šminke, a to uvijek izazove mnogo pozornosti.

Drew Barrymore plijenila je pozornost na prošlogodišnjem tradicionalnom blagdanskom koncertu Jingle Ball američke radijske postaje Z100 u New Yorku.

Američka glumica i televizijska voditeljica odlučila se za nesvakidašnji potez te je svoje oči obrubila bijelom maskarom.

Iako je bijela maskara stavljena kako bi pridonijela snježnoj atmosferi i blagdanskom raspoloženju, u potpunosti je transformirala lice holivudske slatkice.

Drew Barrymore samo je jedna u nizu slavnih dama koje su riskirale sa šminkom na važnim crvenim tepisima. Koja je fulala s maskarom, sjenilom za oči ili eyelinerom, provjerite u našoj fotogaleriji.

15 slavnih dama kojima su vizažisti pošteno zabrljali make-up Selena Gomez s previše bronzera i rumenila na Met Gali Angelina Jolie Previše bronzera na licu Catherine Zete Jones +12 Aubrey O'Day s loše izblendanom konturom

10 dokaza da slavne dame nemaju tako bujnu kosu kao što se čini Jennifer Lopez je velika ljubiteljica ekstenzija za kosu Kim Kardashian ne skriva svoju ljubav prema ekstenzijama za kosu I Paris Hilton nosi ekstenzije za kosu +6 Britney Spears

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju