Izazov "10YearChallenge" koji se proširio društvenim mrežama mnogi su prihvatili pa objavljuju svoje fotografije od prije deset godina i danas. Mi smo se prisjetili kako su domaće zvijezde izgledale prije jednog desetljeća.

 

Svatko tko želi sudjelovati u izazovu "10YearChallenge" treba samo objaviti na društvenoj mreži svoju fotografiju staru najmanje deset godina te novu fotografiju, jednu uz drugu, uz hashtag #10YearChallenge. Neki pojedinci stavljaju i hashtagove #HowHardDidAgingHitYou i #GlowUp challenge, a neki se odlučuju staviti i samo staru fotografiju, bez usporedbe s novom.

Izazov '10YearChallenge' koji se proširio društvenim mrežama mnogi su prihvatili pa objavljuju svoje fotografije od prije 10 godina i danas



Svrha izazova "10YearChallenge" opisuje se kao pokazivanje ljubavi prema samima sebe te svijetu kako smo zablistali s godinama ili da nismo ostarjeli niti dana.



Potaknuti ovim trendom na društvenim mrežama, pronašli smo fotografije 10 domaćih zvijezda od prije 10 godina i usporedili ih s današnjima. Koliko su se Zrinka Cvitešić, Sandra Perković, Branka Krstulović, Nataša Janjić, Severina, Bojana Gregorić Vejzović, Nina Badrić, Lejla Filipović, Goran Višnjić i Goran Bogdan promijenili u posljednjih 10 godina, pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju