Želite li se malo "ponoviti" i garderobu obnoviti komadom kojeg ćete moći nositi godinama, onda ne propustite naš izbor kaputa na sniženju koji će biti odličan izbor i za prijelazno razdoblje iz zime u proljeće.

Jedan od odjevnih predmeta koji se svakako isplati kupiti na sniženjima su i kaputi, naročito klasični, svevremenski modeli uvijek dobrodošli u ženskoj garderobi. Jednobojni, karirani, strukirani ili oversize kroja, s dobrim kaputom ne može se pogriješiti u svakoj prigodi, bez obzira nosili ih uz visoke potpetice, ravni đon, pa i tenisice i drugu sportsku obuću.

Iz trgovina smo po sniženim cijenama izdvojili vrlo nosive kapute koji vam lako mogu postati novi omiljeni odjevni komad, a odgovarat će raznim modnim stilovima i ukusima. Možda vas osvoje efektni karirani modeli, a možda ćete se odmah vidjeti i u nekom od jednobojnih modela, u smeđoj, sivoj ili bež nijansi.

Slika nije dostupna Kičaste ili profinjene? Veliki povratak kultnih trenirki koje su žene obožavale

Slika nije dostupna Hoćete ih nositi? Četiri specifične boje preuzimaju police modnih brendova omiljenih i u Hrvatskoj

Osim za hladne zimske dane bit će odličan izbor i za prijelazno razdoblje između proljeća i zime, prije nego što uskočimo u laganiju proljetnu odjeću. U fotogaleriji na početku teksta razgledajte 15 modela kaputa koji će biti vrlo dobar ulov na sniženju, cjenovnog ranga od 189 do 1193,40 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju