Kada su u pitanju boje i odjeća, svi smo različiti. Postoje primjerice oni koji su odani crnoj boji i oni koje je zaobilaze u širokom luku. Trenutačno je teško detaljnije vidjeti čemu je netko sklon jer smo umotani u kapute i šalove. Međutim, i zima će proći pa će se i boje više isticati.

Mnogima su upravo boje sjajan način za isprobavanje raznih trendova a da se ne odmiču previše od bazičnih komada jer zahvaljujući bojama mogu odabirati klasične krojeve u zabavnim nijansama. Drugim riječima, zabavljaju se s modom bez kupovanja modela kojima će vrlo brzo splasnuti popularnost.

Slika nije dostupna 15 modela tenisica iz novih kolekcija u koje ćemo uskočiti čim malo zatopli

Odjevne kombinacije - 9 Nosite li ih? Sedam boja zbog kojih zimska garderoba izgleda puno skuplje

U pohodu na takve komade rijetki su oni koji si mogu ili žele priuštiti dizajnersku odjeću, a najviše je onih koji komade kupuju u nekom od poznatih trgovačkih lanaca odjeće kao što su Zara, H&M, Mango...

Ove i druge trgovine odjeće omiljene su destinacije i mnogim Hrvaticama pa je njihova ponuda ono što najčešće viđamo i na gradskim ulicama.

Slika nije dostupna Vrijeme je za deblje kapute: 10 sniženih modela koji će vas odmah zagrijati

Police ovih trgovina polako se pune odjećom iz novih kolekcija, a među komadima za nadolazeće razdoblje ističu se i četiri zanimljive boje koje ćemo, čini se, uskoro sve više viđati na gradskim ulicama. To su:

1. Boja mliječne čokolade

Kada su u pitanju neutralnije boje, smeđa često zna zaostajati za crnom, sivom ili mornarskom plavom. Ipak, ona ima svoje mjesto u mnogim garderobama, a ove godine nosit će se nešto svjetliji smeđi komadi s kojima se vrlo lako postiže elegantan izgled.



2. Boja maslaca

Ova suptilna, pastelno žuta nijansa bit će idealan izbor za ljetne komade, ali već sad može izgledati sjajno. Već su prošle godine brojni modni dizajneri uvrstili ovu boju na modne piste, a ako pitate modne znalce, reći će vam da je boja maslaca utješna poput toplog zagrljaja.

3. Boja morske pjene

Ova pastelna nijansa zelene boje smjestila se negdje između tirkizne, boje mente i akvamarina. Bit će idealan odabir za trenutak u kojem polako počnemo izlaziti iz zime i ulaziti u proljeće.

4. Vatrogasna crvena

Za kraj ostala je ova upečatljiva boja s kojom je teško ostati neprimijećen. Međutim, ona nikako ne treba biti rezervirana samo za posebne prigode. Pletivo, bluze, ležerne haljine... sve to izgleda sjajno u vatrogasno crvenoj boji.

U našoj fotogaleriji izdvojili smo dio ponude u ovim bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju