Odjevni predmeti od prirodnih materijala poput pamuka i lana hit su svake ljetne sezone. Njima ne može odoljeti niti Antonija Mišura-Sandrić.

Bivša hrvatska košarkašica na svojem Instagram profilu rado dijeli svoje street style kombinacije u svakom dijelu godine. Ljeti preferira nosive odjevne komade u kojima koža diše, te u kojima se osjeća udobno.

Antonija Mišura-Sandrić nedavno je podijelila i vrlo urbanu kombinaciju sastavljenu od jednostavnih komada koje većina žena ima u svojem ormaru.

Slika nije dostupna Antonija Mišura-Sandrić: Ljetna haljina koja vizualno smanjuje struk i bokove

Crop-top se sjajno kombinira uz hlače visokog struka. Antonija se odlučila za crnu majicu koja oponaša izgled sportskog grudnjaka i udoban model kratkih hlača sa širim nogavicama i s vezicama u struku.

Izdanje je dopunila s predimenzioniranim bijelim sakoom na kopčanje i elegantnom torbicom s metalnim lancem. Kombinaciju je podigla s parom kratkih čizmica na visoku potpeticu te s nekoliko zlatnih komada nakita.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Haljina za posebne prigode koju žene žele imati u svom ormaru

Najbolji modni dodatak i ovoga je puta bilo veliki osmijeh koju uvijek privuče mnogo pažnje.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela kratkih hlača po uzoru na Antoniju Mišuru-Sandrić koje se mogu kombinirati uz ljetne sandale, ali i jesenske gležnjače i čizmice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju