Antonija Mišura Sandrić uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre.

Antonija Mišura Sandrić nedavno je na svojem Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira sa svojom kćerkicom Tarom u simpatičnom zimskom izdanju.

Bivša hrvatska košarkašica trudna je i čeka svoje drugo dijete, a za hladan zimski dan odabrala je dugi crni kaput dužine do koljena napravljen od umjetnog krzna, koji je sparila s odgovarajućom bucket kapom.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Štikle uz koje su i obične traperice dovoljne za wow izdanje

Ispod kaputa provirivao joj je retro model traperica – svijetloplavi model trapezica. Trapezice su kultni odjevni komad koji se nosi već desetljećima, a popularan je među damama jer vizualno sužava noge te produžuje cijelu figuru.

Antonija Mišura Sandrić cijelo izdanje zaokružila je bijelim čizmicama za snijeg, minijaturnom torbicom brenda Valentino, ali i sunčanim naočalama zanimljivih okvira.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Odvažna haljina za naglašavanje trudničkog trbuščića

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela plavih trapezica po uzoru na Antoniju Mišuru Sandrić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju