Nova sezona HNK-a Zadar započela je s nagrađivanom predstavom Hotel Zagorje Gradskog dramskog kazališta Gavella. Nastala prema romanu Ivane Bodrožić, a predstava je autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić.

Hotel Zagorje dirljiva je, potresna, kritična priča koja se lako čita, a teško zaboravlja - jedan je od nezaobilaznih naslova nove hrvatske književnosti. Roman je nagrađen mnogobrojnim književnim nagradama, među kojima je najvažnija nagrada Kiklop za najbolje prozno djelo u 2010. godini. U veljači 2012. njemački prijevod romana Hotel Zagorje izašao je u uglednoj izdavačkoj kući Hanser te u francuskoj Acte Sud.

Predstava je osvojila Nagradu hrvatskog glumišta 2020. za najbolju predstavu u cjelini i za najbolje redateljsko ostvarenje te nagradu "Vanja Drach" za najbolju predstavu u cjelini na 28. Festivalu glumca u Vinkovcima.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Odijelo koje može zamijeniti i najljepšu haljinu

U predstavi igraju Dijana Vidušin, Ksenija Pajić, Perica Martinović, Bojana Gregorić Vejzović, Ivana Roščić, Antonija Stanišić Šperanda, Ivana Bolanča, Tena Nemet Brankov i Đorđe Kukuljica. Nastup u Zadru Bojana Gregorić Vejzović iskoristila je i za fotografiranje na sunčani dan uz more.

Slika nije dostupna "Kao Atena s Olimpa": Haljina Bojane Gregorić Vejzović u kojoj se žena osjeća poput boginje

Zapakirajte mi sunce i more za doma molim vas. Hvala divnoj zadarskoj publici na jučerašnjem pljesku! Idem doma pospremiti malo, a 24.10. bus pa se vidimo u Splitu, napisala je Bojana uz fotografiju koju je objavila na Instagramu. Osim divne morske pozadine, pažnju je privukao i stajling jedne od naših najbolje odjevenih glumica.

Ležeran jesenski outfit Bojana je složila od crne kožnate jakne klasičnog kroja i sivog pulovera s dolčevita-kragnom, dok je dolje nosila crne tajice i uz njih crne mokasinke. Svakako je riječ o najudobnijem modelu cipela za jesen, a prelijepa glumica ovim stajlingom pokazala je da "stroge" cipele jako dobro idu i uz obične tajice.

Inspirirani modnim stilom Bojane Gregorić Vejzović, u trgovinama smo potražili modele crnih mokasinki, a što smo izdvojili, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju