Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je objavila fotografija sa svojim sinom Raulom koji je izrastao u naočitog mladića, a iz objave uz fotografiju jasno je koliko je glumica ponosna na svoju djecu.

Ako me uočite u gradu s nekim visokim, mladim, zgodnim tipom, to mi je sin. Šeširom sam pokušala neutralizirati koliko me prerastao, 183 cm! I onaj pačić malo ispred nas, isto je moj pačić, napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz fotografiju snimljenu dok se šetala Zagrebom sa sinom i kćeri.

Bojana je pritom pokazala i odličan ljetni stajling, baš idealan za opuštenu šetnju gradom. Bijelu košulju s kratkim rukavima nosila je uz lepršavu suknju maksi dužine u zlaćanoj nijansi koja je izvrsno pristajala uz kožnate smeđe natikače s ravnim potplatom.

Riječ je o vrlo popularnom modelu natikača iz trgovine Zara koje postoje već nekoliko sezona, a ove sezone može se kupiti malčice izmijenjeni model, s malo drugačijim zlatnim detaljem na predjelu pete. Budući da se natikače i dalje mogu kupiti, to dovoljno govori o tome koliko ih žene vole, što i ne čudi jer riječ je o modelu koji se može nositi uz apsolutno sve, izgleda elegantno, trendi i lijepo.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Ljetna minica savršena za isticanje vretenastih nogu

Prelijepa glumica outfit je začinila velikom smeđom torbom i bež šeširićem, a oči je od sunca dodatno zaštitila sunčanim naočalama.

Nadahnuti modnim stilom Bojane Gregorić Vejzović, u trgovinama smo potražili modele maksi suknji koje će biti izvrstan dodatak ljetnoj garderobi, a naše prijedloge razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju