Catherine Middleton prisustvovala je završnim mečevima na teniskom turniru u Wimbledonu – uključujući i muško finale, u kojem je Novak Đoković pobijedio Mattea Berrettinija i podigao prestižni pehar šesti put u svojoj plodnoj karijeri.

Catherine Middleton pojavila se na Wimbledonu u romantičnoj kombinaciji kojom su dominirali komadi u nježnoj ružičastoj boji.

Vojvotkinja je nosila midi haljinu britanskog brenda Beulah London napravljenu od lagane vune. Riječ je haljini modela Ahana Blush s kratkim rukavima i suknjom A-kroja koja vizualno stanjuje struk, a proširuje bokove.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Moćni sako iz Zare u kojem je nemoguće ostati neprimijećen

Haljinu je sparila s ružičastim cipelama kanadskog brenda Aldo koji je iznimno popularan i među ljubiteljicama mode na hrvatskim ulicama.

Točnije, nosila je model Nicholes s udobnom blok-potpeticom visine 10 centimetara i s tankim remenčićem oko gležnja koji se u internetskim trgovinama trenutačno može naći na sniženju, a prodaje se po cijeni od 217 kuna.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Neočekivane ljetne štikle koje vojvotkinji tako dobro stoje

Izdanje je zaokružila s vintage clutch torbicom Josef Point de Beauvais cvjetnog uzorka i odgovarajućom maskom za lice, ali i s nekoliko decentnih komada nakita koji su doprinijeli romantičnom izgledu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju