Američka glumica Sandra Bullock zablistala je na losanđeleskoj premijeri svojeg novog filma "Izgubljeni grad". U pustolovnoj komediji koju su režirala braća Nee Sandra glumi Lorettu Sage, nezadovoljnu sredovječnu autoricu ljubića u kojima je glavna zvijezda fiktivni heroj Dash.

Lorettina inspiracija za stvaranje Dasha bio je Alan Caprison (Channing Tatum), zgodan i ne baš jako inteligentan maneken s kojim odlazi na promociju svoje nove knjige. Kada je ekscentrični milijarder Abigail Fairfax (Daniel Radcliffe) otme jer vjeruje da zna gdje se nalazi misteriozni Izgubljeni grad iz njezinih priča, Alan je odlučuje spasiti.

Sandra je najavila kako će nakon ovog filma uzeti dugu stanku kada je u pitanju gluma jer se želi posvetiti svojoj djeci, 12-godišnjem Louisu i 10-godišnjoj Laili.

I dalje mogu biti kreativna, mogu biti dio ove zajednice, ali trenutno rad ispred kamere mora na pauzu. Želim biti kod kuće. Onima koji investiraju u filmski projekt ne radim nikakvu uslugu kada svima govorim da želim biti kod kuće. Uvijek bih jurila sa seta zbog obveza, a samo želim biti prisutna i odgovorna za jednu stvar. Vratit ću se onda kada se ispred kamere neću osjećati ovako kako se osjećam sada, objasnila je.

Slavna 57-godišnjakinja na premijeru je došla u voluminoznoj ombre haljini modne kuće Elie Saab iz haute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine.

Haljinu u ružičastoj boji (jednoj od najpopularnijih za ovu proljetno-ljetnu sezonu) kombinirala je s kratkim crnim sakoom i visokim čizmama u crnoj boji.

Korisnici društvenih mreža pohvalili su odabir haljine, a kao jedini minus ove kombinacije mnogi navode čizme. Haljina je odlična, ne smeta mi ni sako, ali čizme su višak, jedan je od komentara s Instagrama.

Sve bi izgledalo puno bolje uz neke štikle, dodala je druga komentatorica. Naravno, bilo je i onih koji su pohvalili odabir čizama umjesto štikli, koje su nazvali predvidljivim odabirom.

Haljina Sandre Bullock...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju