Crvena boja mamac je za poglede. Bez obzira na to birate li decentniju verziju crvenila u obliku ruža za usne ili neki odvažni odjevni komad u ovoj boji, pogledi će se uvijek lijepiti za dio tijela koji je njome naglašen.

Crvena boja razigrat će svaku odjevnu kombinaciju. Zna to i Ella Dvornik-Pearce, koja na Instagramu rado dijeli nadahnuća za svoje modne igre, a često poseže za komadima u jarkim bojama.

Slika nije dostupna Ella Dvornik-Pearce: Čizme iz Zare koje izgledaju mrak uz minicu i skinny traperice

Nedavno je na toj društvenoj mreži podijelila i jednu vrlo jednostavnu i nosivu kombinaciju za posao i večernje prilike kojom je dominirao upravo kaput u crvenoj boji.

Hrvatska influenserica odabrala je kratki kaput dužine do ispod stražnjice koji izgledom podsjeća na produženi sako. Riječ je o modelu iz Varteksa s jednorednim kopčanjem i skrivenim džepovima napravljenom od ruske vune i dodatka kašmira.

Slika nije dostupna Wow! Ella Dvornik u cipelama koje se mnoge žene ne bi usudile nositi

Crveni kaputić predstavljao je sjajan kontrast crnom odijelu sastavljenom od kratkog sakoa i hlača koje je nosila ispod njega, a odlično se uklopio i uz majicu dugih rukava od viskozne lagane tkanine geometrijskog printa živih boja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju