Fanovi "Emily u Parizu" s nestrpljenjem čekaju drugu sezonu serije koja je na male ekrane donijela (i opet će donijeti) dozu francuske romantike.

Da se nastavlja snimanje popularne serije Netflix je potvrdio još krajem prošle godine, a sada su objavili i  nove fotografije druge sezone iz kojih je jasno da će obožavatelji i dalje uživati u stvarima koje su im se svidjele u prošlim epizodama.

Podsjetimo, na kraju prve sezone Emily (Lily Collins) uspjela je ostati u Parizu na veliko oduševljenje drugih likova, među kojima je i zgodni kuhar Gabriel kojeg glumi Lucas Bravo.

On se pojavljuje i na objavljenim fotografijama na kojima se, između ostalog, vidi i Emily koja nosi beretku koja je očito omiljeni način kostimografkinje Pat Field da svima da do znanja gdje se odvija radnja. Osim beretke tu je, naravno, još sjajnih modnih kombinacija.

Slika nije dostupna "Seks i grad" novog doba? Hvaljena serija koju se isplati pogledati

Prema pisanju stranih medija, u drugoj sezoni gledat ćemo između ostalog ljubavni trokut koji će činiti Emily, Gabriel i njegova djevojka Camille, a na satu francuskog Emily će upoznati i intrigantnog kolegu.

Bit će tu zanimljivih događanja i na poslu, a Emily će posebnu pažnju posvetiti učenju francuskog jezika. U svakom slučaju, odnosi će u drugoj sezoni imati neke zanimljive i iznenađujuće trenutke.

Slika nije dostupna Zabavni kviz: Provjerite znate li odgovoriti na svih 10 pitanja o seriji "Emily u Parizu"

I sada najbitnija informacija. Netflix bi seriju trebao objaviti nekad ove godine, ali točan datum još nije određen. Druga sezona imat će deset nastavaka u trajanju od pola sata.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju