Nije nikakva novost da žene padaju na mlađe frajere, zločeste dečke, slavne glazbenike, mršave i tetovirane tipove koji su mnogo viši od njih. No u posljednje vrijeme sve ove karakteristike često se spajaju u jedan tip muškarca kojemu nisu odoljeli Megan Fox, Kim Kardashian, pa i Olivia Wilde.

Megan Fox već je nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s glazbenikom Colsonom Bakerom, poznatijim pod umjetničkim imenom Machine Gun Kellyjem. Slavni reper podjednako je poznat po svojim pjesmama, kao i bad boy imidžu začinjenim brojnim tetovažama, razbarušenoj kosi i odvažnim modnim kombinacijama.

Čak i kada nosi vrtoglave štikle holivudska glumica i dalje je za glavu niža od svojeg partnera. Ujedno četiri je godine starija od njega.

Slika nije dostupna "Vratite nam muževne muškarce!" Izdanje s Grammyja zbog kojeg su gorjele društvene mreže

I Olivia Wilde nije mogla odoljeti šarmu mlađeg glazbenika s afinitetom prema rodno fluidnim odjevnim kombinacijama i mnoštvom tetovaža. Američka glumica i redateljica u vezi je od s 10 godina mlađim glazbenikom Harryjem Stilesom s kojim je zajedno radila na filmu „Don't Worry Darling“.

Na tetoviranog glazbenika „pala“ je i Kourtney Kardashian, koja se nedavno zaručila za Travisa Barkera. Iako bubnjar rock grupe Blink-182 je četiri godina stariji od Kourtney, posjeduje većinu ostalih „popularnih“ karakterstika.

Ovih dana svi pričaju i o novoj ljubavi Kim Kardashian – 193 centimetara visokom i 65 kilograma teškom Peteu Davidsonu (koji je inače i dobar prijatelj Colsona Bakera). Reality zvijezda upoznala je 13 godina mlađeg komičara je na snimanju televizijske emisije Saturday Night Live čiji je stalni član početkom listopada ove godine, a otada se čine nerazdvojnima.

Slika nije dostupna 10 slavnih ljepotica s manje atraktivnim partnerima koji imaju ono "najvažnije"

Iako neki sumnjaju da je njihova „veza“ samo marketinška strategija za privlačenje medijske pozornosti, izvori bliski Kim Kardashian potvrđuju da reality zvijezda nikad nije bila sretnija i opuštenija.

Zašto su spomenute slavne dame „pale“ na ove muškarce? Dio njihovog šarma otkrijte u našoj fotogaleriji.

Sviđaju li vam se visoki, vitki mladići s puno tetovaža?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju