Kao i adventski vjenčić, mnogi svoje vjenčiće za vrata vole izraditi sami, baš onako kako su ga zamislili. Vjenčić izrađen vlastitim rukama bit će unikatan ukras u domu, a blagdan Božića učiniti još ljepšim i posebnim. Vjenčić za vrata bit će još divniji ako ga izradite sa sitnim kuglicama, koje su hit i ovog Božića.

Sitnija verzija kuglica kakvima ukrašavamo bor savršen su detalj za ukrašavanje vjenčića za vrata ili stol. Većinom su jednobojne te ih se može naći u raznim bojama, ljubičastoj, ružičastoj, crvenoj, zelenoj, plavoj, žutoj, mat ili sjajnog finiša.

Vrlo efektno i slatko izgledat će više sitnih kuglica na skupu, u što se možete i uvjeriti u fotogaleriji na početku teksta, u kojoj smo skupili ideje za izradu vjenčića koji će oduševiti i ukućane i goste.

Ideje za izradu adventskog vijenca - 12 Adventski vijenac: 15 ideja za kopiranje za sve one koji ga žele sami napraviti

Slika nije dostupna Divovske božićne kuglice na napuhavanje idealne za vrt i terase

Uz malo volje, truda, mašte i vremena i vi možete izraditi samo vaš vjenčić koji ćete željeti čuvati godinama. Zimzelene grančice i češeri mogu vam poslužiti za izradu samog vjenčića, a zgodna je i ideja napraviti vjenčić u potpunosti od sitnih kuglica. Ideja je zaista mnogo, a vama neka budu inspiracija u izradi vlastitog božićnog ukrasa kojem će se svi diviti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju