Kao i adventski vjenčić, mnogi svoje vjenčiće za vrata vole izraditi sami, baš onako kako su ga zamislili. Vjenčić izrađen vlastitim rukama bit će unikatan ukras u domu, a blagdan Božića učiniti još ljepšim i posebnim. Vjenčić za vrata bit će još divniji ako ga izradite sa sitnim kuglicama, koje su hit i ovog Božića.

Galerija Božićni vjenčići za vrata sa sitnim kuglicama - 12 Božićni vjenčići za vrata sa sitnim kuglicama - 9 Božićni vjenčići za vrata sa sitnim kuglicama - 8 +9 Božićni vjenčići za vrata sa sitnim kuglicama

Sitnija verzija kuglica kakvima ukrašavamo bor savršen su detalj za ukrašavanje vjenčića za vrata ili stol. Većinom su jednobojne te ih se može naći u raznim bojama, ljubičastoj, ružičastoj, crvenoj, zelenoj, plavoj, žutoj, mat ili sjajnog finiša.

Božićni vjenčići za vrata sa sitnim kuglicama - 6 Vjenčić za vrata sa sitnim kuglicama oduševit će i ukućane i goste (Foto: Living4media)

Božićni vjenčići za vrata sa sitnim kuglicama - 8 Božićni vjenčići za vrata ili stol sa sitnim kuglicama (Foto: Living4media)

Vrlo efektno i slatko izgledat će više sitnih kuglica na skupu, u što se možete i uvjeriti u fotogaleriji na početku teksta, u kojoj smo skupili ideje za izradu vjenčića koji će oduševiti i ukućane i goste.

Adventski vijenci - 1 Adventski vijenac: 15 ideja za kopiranje za sve one koji ga žele sami napraviti

Divovske božićne kuglice na napuhavanje - 3 Divovske božićne kuglice na napuhavanje idealne za vrt i terase

Uz malo volje, truda, mašte i vremena i vi možete izraditi samo vaš vjenčić koji ćete željeti čuvati godinama. Zimzelene grančice i češeri mogu vam poslužiti za izradu samog vjenčića, a zgodna je i ideja napraviti vjenčić u potpunosti od sitnih kuglica. Ideja je zaista mnogo, a vama neka budu inspiracija u izradi vlastitog božićnog ukrasa kojem će se svi diviti.

Božićni vjenčići za vrata sa sitnim kuglicama - 5 Sitne kuglice dat će vjenčiću dodatan šarm i ljepotu (Foto: Living4media)

Ideje za izradu božićnog vjenčića za vrata sa sitnim kuglicama Jednostavan i prelijep vjenčić za vrata ili stol sa sitnim kuglicama (Foto: Living4media)

Božićni vjenčići za vrata sa sitnim kuglicama - 11 Crvene kuglice na bijeloj podlozi savršen su izbor boja za božićni vjenčić (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju