Jennifer Lopez bacila se na promociju svojeg novog filma "Udaj se za mene", koji se u američkim kinima počinje prikazivati 11. veljače. Latino-diva ovim se filmom opet vraća žanru romantičnih komedija.

J.Lo glumi pop-zvijezdu Kat Valdez koja je u vezi sa šarmantnim pjevačem Bastianom i planira se s njim vjenčati na pozornici, ispred tisuća razdraganih obožavatelja. Međutim, nekoliko minuta prije vjenčanja otkrije da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom te odluči poduzeti drastični potez i udati se za nepoznatog muškarca u publici koji drži natpis s porukom: Udaj se za mene.

Njezina novopečenog supruga Charlieja Gilberta, stidljivog učitelja i samohranog oca, glumi Owen Wilson. U glumačkoj ekipi nalaze se još i kolumbijski pjevač Maluma, komičarka Sarah Silverman, John Bradley, Chloe Coleman i Michelle Buteau.

Jennifer ovih dana odrađuje niz televizijskih gostovanja, zbog kojih je iz Los Angelesa doputovala u New York. Očekivano za jednu divu, u svakoj emisiji ima novi stajling, a jednim je poprilično iznenadila svoje obožavatelje.

Nije tajna da J.Lo voli efektna izdanja i da se ne boji eksperimentirati ni s bojama ni s uzorcima, ali ovaj put je možda malo pretjerala s potonjim. Točnije, s količinom odjevnih komada ukrašenim zmijskim printom. Jennifer je od glave do pete bila odjevena u komade iz pre-fall kolekcije Roberta Cavallija za 2022. godinu.

Usku haljinu midi-kroja kombinirala je s visokim rastezljivim čizmama i kaputom ravnog kroja, sve odreda komadima sa zmijskim uzorkom. Korisnici društvenih mreža komentirali su kako je malo pretjerala, a s tim bi se sigurno složile i Francuskinje.

Kombinacija je...

glasova:

Poznato je kako po mnogima najbolje odjevene žene na svijetu ne vole pretjerivanje s uzorcima i uvijek se vode starom modnom mantrom kako je manje - više. Francuskinje vole životinjski uzorak, ali ako odaberu jedan takav komad, ostatak njihove kombinacije bit će maksimalno neutralan.

One preferiraju suptilnija izdanja i zato kombinaciji Jennifer Lopez vjerojatno ne bi dale prolaznu ocjenu. Međutim, čar mode je u tome da se pravila krše, a upravo je u tome J.Lo fantastična i baš zato volimo njezin stil.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju