Jessica Alba iskoristila je sunčani dan u Los Angelesu za šetnju s četverogodišnjim sinom Hayesom kojeg ima sa suprugom Cashom Warrenom. Bračni par ima i dvije kćeri, 13-godišnju Honor Marie te 10-godišnju Haven Garner.

Za dnevni izlazak sa svojim najmlađim djetetom Jessica Alba odabrala je laganiji outfit u bijeloj i krem boji po kojem je jasno da je proljeće u Kaliforniju već stiglo.

Krem hlače mom kroja visokog struka i dužine tik do iznad gležnja, 40- godišnja ljepotica kombinirala je uz bijeli top sitne rebraste strukture nalik potkošulji. Preko topa nosila je lagano oversized košulju na bijele i krem pruge, a outfit je podigla s krupnijim zlatnim nakitom, ogrlicama i okruglim naušnicama.Smeđu torbicu nosila je preko tijela, a oči je od kalifornijskog sunca zaštitila sunčanim naočalama s bijelim okvirima.

Jessica je velika ljubiteljica bijelih tenisica, a izabrala ih je i uz ovaj outfit. Glumica je nosila kultne tenisice Converse, visoki model Chuck Taylor All Star koji osvaja svojim svevremenskim dizajnom i brojnim mogućnostima kombiniranja uz razne odjevne kombinacije.

Slika nije dostupna Jessica Alba: Najudobnije gležnjače koje se često može vidjeti i na hrvatskim ulicama

Slika nije dostupna Jessica Alba: Najljepši dokaz da su bijele tenisice i odijelo pravi spoj

Slavne 'conversice' možda nisu pogodne za cjelodnevno i dugo hodanje, ali bez obzira na to imaju mnogo obožavatelja i njihov stil je vječan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju