Mila Kunis nastavlja snimati svoj novi film "Luckiest Girl Alive" u kojem glumi Njujorčanku Ani FaNelli. Ani naizgled ima sve u životu, ali jedan događaj puno će toga promijeniti. Filmski set smješten je u Torontu u Kanadi gdje je Mila fotografirana u pauzi snimanja u prilično neočekivanoj obući za ovo doba godine.

Temperature u Torontu ovih dana kreću se oko 26, 27 stupnjeva što je dovoljno toplo za nošenje ljetne obuće.

No Mila Kunis na setu filma "Luckiest Girl Alive" odlučila se za toplu obuću kakvu nosimo zimi. Glumica je na nogama ima crne čizmice brenda UGG kakve i Hrvatice vole nositi, ali samo kada je hladno - pa čak i najzimogrozniji čude se agsicama usred ljeta.

Čizmice poznate po velikoj udobnosti Mila je nosila uz slatki model mini-suknje s volanima i običan bijeli top s rukavima do lakta. "Luckiest Girl Alive" filmska je adaptacija istoimenog bestsellera iz 2015. godine, debitantske novele autorice Jessice Knoll.

Mila Kunis glumi glavni lik, Njujorčanku Ani FaNelli koja radi na zavidnoj poziciji u prestižnom časopisu, nosi fenomenalnu odjeću i pred njom je vjenčanje iz snova u Nantucketu.

Slika nije dostupna Bolje od bijelih? Mila Kunis u još jednom svestranom modelu tenisica

No kada je redatelj kriminalističkog dokumentarca pozove da ispriča svoju stranu priče o šokantnom incidentu koji se dogodio u prestižnoj školi Bradley kad je bila tinejdžerica, Ani je prisiljena suočiti se s mračnom istinom koja prijeti razotkriti njezin pedantno osmišljen život.

Autorica knjige Jessica Knoll napisala je i scenarij za film "Luckiest Girl Alive", koji će se prikazivati na Netflixu, dok režiju potpisuje Mike Barker.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju