Lejla Filipović na svojim društvenim mrežama rado dijeli nadahnuće za modne igre. Podijelila je nedavno i na svojem Instagramu iznimno nosivu, jednostavnu, ali i upečatljivu street-style kombinaciju iz rodnog Dubrovnika.

Lejla Filipović pozira na fotografiji u kombinaciji sastavljenoj od komada koje većina žena ima u svojem ormaru. Izdanjem dominira dugi kaput u bež boji s pojasom oko struka, koji naglašava fit figuru bivše hrvatske misice.

Riječ je o kaputu s potpisom hrvatskog brenda DeLight, iza kojeg stoji hrvatski dizajner Ivan Friščić.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Traperice koje vizualno produžuju noge i cijelu figuru

Dobro krojeni kaput u bež boji te napravljen od kvalitetnih materijala nepogrešivo je rješenje kada želite izgledati dotjerano i elegantno. Izvrsno se može kombinirati za dnevne i večernje prilike. Odlično će izgledati u hladnijem dijelu godine uz večernju haljinu, ali i traperice i gležnjače.

Lelja Filipović sparila ga je s klasičnom crnom dolčevitom i sivim trapericama podvrnutih nogavica, koje su istaknule njezin omiljeni par obuće ove jeseni i zime – crne čizmice nazubljenih potplata brenda Karl Lagerfeld.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Zavodljive čarape za isticanje nogu koje su zasjenile i hit čizme

Street-style kombinaciju hrvatska je ljepotica zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita, ali i crnom torbom hrvatskog brenda My Lovely Bag.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela bež kaputa po uzoru na Lejlu Filipović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju